Skip to content

Zašto da se oglašavate na Google-u?

Povećajte posećenost sajta – za razliku od organskih poseta, uz Google Oglašavanje već danas budite prvi na Google pretraživaču. I pozicionirajte se ispred konkurencije.
 
Povećajte online prodaju – U Srbiji je u proteklih nekoliko godina zabeležen značajan rast online kupovine (e-commerce), pa je tako u 2020. na ovaj način u kategoriji internet trgovina ostvaren promet od 368 miliona evra.
 
Saznajte šta plaćate – Štampani mediji su neefikasni i ne pružaju uvid u to koliko novih posetilaca ste dobili za plaćeni oglas, koliko Vas je kupaca pozvalo ili kupilo Vaš proizvod.
 
U poređenju sa tim, učinak Google Ads i učinak digitalnih marketinških aktivnosti su isplative, merljive i daju neverovatne rezultate.

Zašto obavezno koristiti Google Analytics?

Google Analytics je alat koji vam omogućava da bolje razumete svoje posetioce i da poboljšate efikasnost vašeg sajta. Možete da pratite kako posetioci koriste vaš sajt i da identifikujete navike i potrebe vaše ciljne publike.

Google Analytics takođe vam omogućava da pratite konverzije (tj. koliko posetilaca sajta prelazi na kupovinu ili neki drugi cilj).To vam može pomoći da poboljšate efikasnost vašeg sajta i da dovedete do više posla.

Pomoću Google Analytics-a možete da pratite efikasnost vaših marketing aktivnosti i da vidite rezultate u realnom vremenu. To vam može pomoći da identifikujete uspešne strategije i da ih nastavite da koristite, kako bi se povećao broj poseta sajtu i potencijalno poslovanje.

Ukratko, Google Analytics je alat koji vam omogućava da bolje razumete vaše posetioce, da poboljšate konverzije i da unapredite poslovanje. Ako želite da povećate uspešnost vašeg sajta, onda je Google Analytics alat koji ne smete propustiti.